Ingat kita takut?

Apa mengarut?

Kita tunjukkan

RAKYAT KE DEPAN!

Tukar cara kita fikir

Baru hapus KORUPSI!

Hoi!

Ingat kita takut?

Apa mengarut?

Kita tunjukkan

RAKYAT KE DEPAN!

RAKYAT KE DEPAN!

RAKYAT KE DEPAN!

www.bersih.org

www.facebook.com/bersih2

Sebarkan bro & sis😉

About inksensei

STAY ALiVE 2:154 is the official inksensei's blog & project.

3 responses »

  1. nurilhakim says:

    Salam.waduh,tengok video ni rasa macam nak lari gi perang kat Palestin pla. Teruskan bro!🙂

    • inksensei says:

      W’salam bro. Tak kisahla di mana-mana pun bro, berjalan atau berlari, yang penting lillahitaala =)

  2. hemp says:

    Hen 28 June 2011 6 16 pmSemakin lara kita didera bara -kita laungkan juga pesan merdeka Demokrasi sebenderang mentarisehasrat hajat semurni harga diri.Lama resah kita – demokrasi luka lama duka kita – demokrasi lara.Demokrasi yang angkuh kita cemuhi suara bebas yang utuh kita 26 June 2011 1 26 amTukar cara kita fikirBaru hapusKorupsi !!!Hoi !!!Ingat kita takut?!Apa mengarut?!Kita tunjukkan…RAKYAT KE DEPAN!!!RAKYAT KE DEPAN!!!RAKYAT KE DEPAN!!!09 07 2011BERSIH 2.0 21 June 2011 12 10 amLaman web kerajaan sekarang ni banyak kena dos attack. Jom kita tengok macamana nak buat simple dos attack ni.Pssst Jangan Sampai kena tangkap udah ler 21 June 2011 12 06 am 20 June 2011 1 51 amSeorang budak punk mengajak kawannya datang ke rumah barunya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s